lépések csoport

LÉPÉSEK az "elég jó" szülőség felé

mesékútján-felnőtteknek-lépések-önismereti-csoport

„Nem a sietség, nem a tananyag, nem a prédikáció – nem a követelmény – fejlesztés nevel, hanem a bizalmas, meleg légkörű, örömteli együttlét. Nem azzal nevelek, amit mondok, hanem amilyen vagyok ebben az együttélésben, amilyenné váltam életem során (…)” /Vekerdy Tamás/

Szülőként sokszor csak sodródunk az otthoni történésekkel, a mindennapok nehézségei közepette hamar kialakul egy feszültséggel teli, ellenséges légkör, elbeszélünk egymás mellett a gyerekeinkkel, és úgy érezzük, nincsenek eszközeink arra, hogy ezen változtassunk. A gyerekeink tükrök, a mi belső működéseinket tükrözik vissza, esetleg torzítják el. Ennek felismerése segíthet elindulni a jobb szülőség felé, ha megállunk, és elkezdünk önmagunkon dolgozni. Életünk bármelyik szakaszában elindulhatunk az önismeret útján az elég jó szülőség felé. Minden pillanatban változó, fejlődni képes lények vagyunk, rugalmasak és alakíthatók.

Fontos, hogy a szülőségben se felejtsük el önmagunkat, mert a mi jóllétünk alapja a család és a gyerekeink jóllétének. Önismereti csoportunk abban segít, hogy mindenki megtalálja a saját megoldási módjait, felismerje a saját erőforrásait, és merje kikapcsolni a robotpilóta üzemmódot.

A csoport témája: Önismeret, én-erősségek, jelenlét

Próbáld ki, hogyan tudsz nagy levegőt venni, időt és teret nyerni a nehéz helyzetek eredményes kezeléséhez!

A csoportot vezetik: Bárd Edit PhD pedagógus, tréner és Véghelyi Anna mentálhigiénés segítő szakember

Időpont: 2020. március 7. szombat, 9.00-16.00 óra között
Helyszín: 1031 Budapest, Nánási út 2/A (TÉRA)
Létszám: maximum 12 fő. A csoport 8 fővel indul.
A csoport teljes részvételi díja: 18.000 Ft

Érdeklődés és jelentkezés: anna.veghelyi@gmail.com, 06-30/841-3484